• 14. Sep 2012

Kutse sügistreeningule

Kutse sügistreeningule

Kutse sügistreeningule 150 150 Mariin

Hea rakendispordi sõber!

Kelgukoerte Klubi Baltosport korraldab 14.oktoobil ühise sügistreeningu. Võimalik on läbida nii 17 km kui ka 9 km rada. Rada kulgeb mööda vähese tähtsusega metsateid Lõuna –Eestis Põlvamaal Veriora vallas. Treeningu  alguspunktiks kasutame RMK poolt loodud puhkekohta ning treeningu kuuendal kilomeetril võimalik teha peatus ja piknik RMK puhkekohas (piknikukorvid saame autoga ette saata). Suurem osa teest on liivane, tee keskel kasvab ka natuke rohtu. Teed on vähese liiklusega. Liikluseks neid sulgeda oleks keeruline, seega peame leppima ka teiste liiklejatega, kui neid on. Pöördekohad saame tee peale märgistada lintidega.

Treeningul võivad osaleda kõik, kellel huvi rakendispordi vastu. Rada on läbitav nii tõukeratta, jalgratta kui veokäruga, samuti võib joosta või jalutada. Teel võimalik ujutada koeri tuletõrje veevõtukohas. Kaasa võtta hea tuju, neljajalgsed sõbrad, olemas olevad rakendispordivahendid ja piknikukorv.

Tegemist on treeningu/matkaga, mitte võistlusega – seega kõik huvilised on oodatud. Orienteeruv algusaeg kell 11.00.

Osavõtutasu 3 eurot, Baltosport liikmele 2 eurot.

Kogunemiskohaks on Valgjärve puhkekoht.
RMK lingil on kaart, koordinaadid ja kirjeldus kohale jõudmiseks: http://loodusegakoos.ee/kuhuminna/puhkealad/rapina-varska-puhkeala/1381

Kontakt: Siim 55 66 07 98
baltosport@gmail.com
Facebooki üritus: Sügistreening

 

 

Leave a Reply