• 26. Jun 2013

Baltosummer 2013

Baltosummer 2013

Baltosummer 2013 150 150 Mariin

Sel aastal summerdame 6. ja 7.juulil Raplamaal. Ootame Baltosummerile oma klubi liikmeid ja tulevasi Baltosportlasi (kohapeal on võimalik ka liikmeks astuda).

Koguneme laupäeval kell 12.00 Kehtna valda, Ohekatku külaplatsile, kus toimub meeskondlik 880m koerakrossi teatejooks (kaasa canicrossi varustus, kel pole saab kohapealt osta / laenata). Jooksust võivad osa võtta kõik, ka kutsikad. Võistkondade koosseis loositakse kohapeal, ühe tiimi viiest tulemusest läheb kirja kolm kiiremat aega. Kõik osalejad premeeritakse diplomitega, parimad tiimid autasustatakse karikatega. Peale teatejooksu lõppu eine Baltospordi poolt, ristime Kelgukoerte Klubi Baltosport uued liikmed ja jätkame võistlusmängudega, õhtul mõnus grillimine.

Pärast summerdamist Ohekatkus on seltskond oodatud kelgukoerte turismitallu Huskypark, kus on võimalus ööbida indiaani püstkojas (kaasa ööbimiseks tarvilikud asjad). Pühapäeva hommikul lähme Mukre rabasse matkama, rabajärve suplema ja vaatlustorni pikniku pidama.

Mida kaasa võtta?
HEA TUJU! 🙂 Koerale söök-jook ning kauss, koerakrossivöö, veoliin, veotraksid, spordirõivad- ja jalanõud, vahetusriided, laupäeva õhtuks snäkke ja grillitavat, sääsetõrje vahend. Kes järgmiseks päevaks jääb siis kaasa ka ööbimiseks vajalik (magamisalus, magamiskott, taskulamp jms), ujumisriided, saunalina, pühapäevase rabapikniku materjal (hommikul võimalik külastada kohalikku poodi).

Osavõtumaks
Osavõtt Baltosport liikmele ja tema pereliikme(te)le: 10 eur inimene
Mitteliikmele: 17 eur
Alla 10-aastased lapsed: 5 eur
Sülelapsed tasuta

Hinnas on võistluse stardimaks, laupäeval kerge eine Baltospordi poolt, erinevad auhinnad, tegevus kogu päevaks, ööbimine Huskypargis.

Anna oma tulekust kindlasti ka teada!
GSM 55 692 272 Helle
E-mail: info@baltosport.ee

Leave a Reply