• 17. May 2016

Keila krossijooks 2016

Keila krossijooks 2016

Keila krossijooks 2016 150 150 Aigar

Baltosport - Keila krossijooks 2016

1. mail toimus Keilas järjekordne Keila koerasõprade klubi IPSON korraldatud koerte mäkkejooks ja krossijooks. Baltosport on sellest võistlusest ikka osa võtnud ning vaatamata sellele, et tänavu langes Balti karika teine etapp Leedus täpselt samale nädalavahetusele, olime esindatud ka seekord.

Võistlusraja pikkus oli nagu tavaliselt 3 km ning ei puudunud ka järsud tõusud ja langused.  Ilm oli suviselt soe, et mitte öelda palav. Raja läbisid viis baltosportlast – Kristel Ly Vinni, Reelika Oissar, Kristian Pärt, Margus Veer ja Lauri Pugast. Poodiumikohale jooksid ennast Lauri Pugast, Reelika Oissar ja Kristel Ly Vinni. Tubli tulemuse tegi ka noorliige Kristian Pärt, kelle jaoks see oli  esimene võistluskogemus.

Baltosportlaste tulemused „Keila krossijooks 2016“:

  • Reelika Oissar ja alaska malamuut Cheyas Black Angel – 1. koht

  • Kristel Ly Vinni ja šveitsi valge  lambakoer Lumi – 2. koht

  • Lauri Pugast ja alaska malamuut Hellerkantri Felix –  2. koht

  • Kristian Pärt ja Hendra Rubidium – 7. koht

  • Margus Veer ja Noatak’s Dreamteam Uyamik Du Ima – 10. Koht

Võistluste tulemused on nähtavad Keila koerasõprade klubi IPSON kodulehel !