• 9. Feb 2017

Baltospordi 5. juubel ja üldkoosolek

Baltospordi 5. juubel ja üldkoosolek

Baltospordi 5. juubel ja üldkoosolek 150 150 Marit

Aasta baltosportlane 2016 grupipilt4. veebruari õhtul kogunes seltskond, keda tavaliselt võib näha spordiriietes, Raplamaal Krantsi Kõrtsis, et tähistada pidulikult klubi 5. sünnipäeva. On saanud traditsiooniks saada aasta algul kokku, et teha tagasivaade möödunule, arutada, mida ette võtta uuel hooajal ning autasustada klubi parimaid sportlasi.
Krantsi Kõrtsi sisse astudes, võttis meid vastu meeldiv perenaine, soe ja hubane küünlavalgus ja kaminas praksuv tuli ning mängis mahe muusika. Õhkkond oli igati mõnus, nüüd jäi üle oodata veel teisi saabuvaid külalisi. Mõned kümned minutid hiljem avati šampused ja pidu võis alata! Kuna õhtusöögini oli veel veidi aega, tuli mõtted tühja kõhu pealt eemale saada, seega tehti koos üks tore mäng, kus neli võistkonda pidid joogikõrtest ja maalriteibist meisterdama torni. Meie seas on nii laevainsenere kui ka muid kõrgelt haritud inimesi, seega mõtted lendasid ja lõpuks valmis neli erinevat ja lahedat torni. Võitjaks osutus loomulikult Baltosport!
Saabus kätte õhtusöögi aeg. Kui kõhud olid maitsvat praadi täis, oli järg käes üldkoosolekul. Vaadati tagasi veel möödunud aastal toimunule ja tehti plaane uueks hooajaks. Kirja sai palju häid ja toredaid mõtteid.
Koosoleku vahepeal oli saabunud ka pillimees, kes sättis oma muusikanurga üles ning pärast koosolekul istumist oli võimalus jalga keerutada. Pidulised olid algul aga väga tagasihoidlikud, ju täis kõht ja küünlavalgus tegid olemise mugavaks, siis ei jäänud muud üle, kui teha veel üks mäng, mis rahva rohkem käima tõmbaks. Nimelt pidi igaüks korvist tõmbama ühe sedeli, mille peal oli kirjas, kuidas tantsida tuleb. Seejärel hakkas pillimees mängima ja inimesed „oma stiilis“ tantsima. Kõiki tantsuvariante oli kolm, seega ühesugused tantsijad kogunesid kokku ja vihtusid koos edasi. Mängu järgselt keerutas tantsupõrandal juba mitmeid paare ja see tegi kindlasti ka pillimehele rõõmu!
Tunnike enne südaööd jõudis kätte kauaoodatud hetk- parimate autasustamine!
Sel aastal oli see natuke eriline, sest kaks meest olid saanud sama palju punkte. Seega tavapärase 10 parima asemel, said uhked karikad hoopis 11 sportlast ja lisaks 5 noorsportlast. Kõik tublid baltosportlased, kes möödunud hooajal vähemalt ühest võistlusest osa võtsid, said diplomid.
Aasta baltosportlane 2016 karikad
2016. a parimad noorsportlased

1. koht Hendrik Kuus – 186 punkti
2. koht Kristel Ly Vinni – 162 punkti
3. koht Randel Kuus – 150 punkti
4. koht Merilin Jürisaar – 127 punkti
5. koht Erik Kangilaski – 64 punkti
6. koht Rene Kangilaski – 60 punkti
7. koht Alice Lindlo – 44 punkti
8. koht Kristian Pärt – 40 punkti
9. koht Birgit Soo – 19 punkti

2016. a parimad sportlased

1. koht Tarvo Siim – 783 punkti
2. koht Jaanus Kaljula – 428 punkti
3. koht Richard Põldmaa – 318 punkti
4. koht Aigar Kuus – 311 punkti
5. koht Ülle Aaslav-Kaasik – 286 punkti
6. koht Taivo Kangilaski – 269 punkti
7. koht Aivar Narusson – 263 punkti
8. koht Lauri Pugast – 248 punkti
9. koht Marit Kuus – 246 punkti
10. koht Janar Pähn – 195 punkti
11. koht Uku Aaslav- Kaasik – 195 punkti

Aasta baltosportlane 2016 tortKui tublimad said premeeritud, toodi lauale Kaire Magusa Maailma poolt meisterdatud imekaunis tort, mis maitseb iga kord nii hästi, et viiks või keele alla!
Maiustamise järel võttis pidu igaühe jaoks oma suuna: kellel oli aeg koju minna, kes soovis, sai tantsida, kes lobises niisama sõpradega.
Suur tänu peo korraldajatele ja aitäh kõigile, kes said sellest toredast sünnipäevast osa võtta!
Ilusad pildid on jäädvustanud Baltospordi suur sõber, fotograaf Andrus Maimann.