• 22. Feb 2013

Täiendav info võistlejatele

Täiendav info võistlejatele

Täiendav info võistlejatele 150 150 Mariin

Võistluse ajakava:
võistlejate registreerimine 09:15-10:15 , stardid 10:30 ja 13:30 ; autasustamise algus 16:00-16:30

Võistlejate nimekiri & stardiajad

Kuidas Rajale tulla?
Asume ametlikult Käbikülas kuid GPS ja kaardi järgi sõites saab meieni kergema vaevaga kui sisestate Kalbu küla, Kehtna vald, Rapla maakond. Tallinn – Rapla-Türi maanteelt näitab suunaviit (Raplast 12km, Türilt 34km) Kalbu 0,5. Sõitke näidatud suunas umbes 300 m. Risteel (näete kiviaiaga talumaja ja pääsukesega külasilti) vaadake hoolega – üks väiksem tee läheb sealt ka otse (kiviaed jääb vasakule ja hall viljakuivati paremale). Liikuge seda teed mööda umbes 1,5 km. Esimene talu vasakul on Raja talu. Sõitke 50m talust mööda ja paremal näete põldu Stake out alaga ja võistluspaika.

Kui olete eksinud helistage numbril 55 69 22 72 Helle või 56 484 171 Jaanus.

Mida kaasa võtta?
Koerte vet.passid, vesi, kauss, veotraksid, rihmad ja muu spordivarustus. Riietuge vastavalt ilmale, sest kogu üritus on õues. Ilmaprognoos lubab -5 – (-10) ja päikesepaistet.
Koerte tõutunnistused võivad jääda koju.

Võistlusrada
Võistlusrada kulgeb tasasel põllumaastikul mööda kinnisõidetud rada. Raja laius on 1,5-2m. Raja pikkus 4,2 km. Distants läbitakse kaks korda.

Einestamine
Pakume võistlejatele indiaani püstkojas suppi ja teed. Kohapeal võimalik osta suppi ja teed. Kennel Myrgel’s pakub kõikidele võistlejatele lõpukringlit. Einestada on võimalik ka Arturi Trahteris (8 km) – http://www.arturcatering.ee

Soodushinnaga koeratoit
Kelgukoerte Klubi Baltosport soovitab kelgukoertele BRASA High Performance kuivtoitu, mida on võimalik kohapealt soodushinnaga osta 29 eur 15 kg kott. Kelgukoerte Klubi Baltosport liikmetele hind 26eur. Iga toidukotiga kaasneb kingitus.

Baltosportlaste õhtu
Ootame Kelgukoerte Klubi Baltosport liikmeid ja uusi liitujaid pärast autasustamise lõppu meie Huskytaresse (võistluspaigast 100m). Arutame 2013.a plaanitavate ürituste korraldamisega seonduvat. Klubi ühisriietuse täiendamist. Autasustame klubi tublimaid sportlasi. Ristime klubi uued liikmed Baltosportlasteks.

Kohtumiseni laupäeval Rajal!
Kelgukoerte Klubi Baltosport juhatus

Leave a Reply