Kelgukoerte sügistreeningust

Kelgukoerte sügistreeningust

Kelgukoerte sügistreeningust 150 150 Mariin

14. oktoobril toimus Põlvamaal vahva rakendispordi päev “Sügistreening”. Kohale oli tulnud paarkümmend inimest, nende seas nii tõsiseid rakendijuhte, kellel kogemust juba aastaid ja palju koeri, kui ka uusi asjast huvitatuid, kellel veel kogemusi napib ja vedajaks ainult üks koer. Sai näha, kuidas Steven kennelist Back to Work sõitis kaheksa koera ja Mariin Hellerkantrist nelja koera rakendiga. Mitmed sõitjad sõitsid kahe koera tõukeratta klassis ja jalgrattaveol, oli ka jooksjaid ja jalutajaid. Igaüks sai valida endale sobiliku raja ja kiiruse. Koeratõugudest olid esindatud alaska malamuudid, siberi huskyd ning grööni koerad. Kogemusi said juurde nii koerad kui rakendijuhid, kes said proovida, kuidas koerad teistest koertest mööduda oskavad (suudavad), kes sai lihtsalt harjutada teiste koertega koos jooksmist, kes sai üldse oma esimesed kogemused. Pärast pidasime lõkke ääres maha ka väikese pikniku ning toreda vestlusringi. Tõdeti, et üritus läks igati korda, sest rajad olid head, loodus kaunis ning koerad tublid. Sportlikumad meist osalevad juba 20.-21. oktoobril sügiskrossil Toosikannus. Järgmine ühistreening toimub loodetavasti talvel. Aitäh kõigile osalejatele ning peatsete kohtumisteni!

Vedamist!

Leave a Reply