• 9. Apr 2018

Balto Kevadkarikas lükkub edasi 6.maile

Balto Kevadkarikas lükkub edasi 6.maile

Balto Kevadkarikas lükkub edasi 6.maile 150 150 Mariin

Head Balto Kevadkarika huvilised ja osalejad! Anname teada, et võistlus lükkub edasi 6.maile!

Kahjuks on talv pikale veninud ja kevadiselt soojad ilmad pole veel piisavalt kaua kestnud. Kevadkarika võistlusrada Pirgus on hetkel veel kaetud suures osas lume ja jääga ning vaadates tulevate nädalate ilmaprognoosi, siis 21. aprilliks ei ole rada võistluskõlbulik. Osalejate turvalisust ja heaolu silmas pidades oleme sunnitud vastu võtma otsuse ning lükkama edasi Balto Kevadkarikas 2018 toimumise kuupäeva. Kuna aprillikuu on tihedalt täis veokoeraspordi üritusi nii Eestis kui mujal Baltikumis, siis otsustasime lükata võistluse edasi 6.maile.

Baltospordi klubi eesmärk on korraldada koolitusi, treeninguid ja võistlusi kõigile soovijatele ning seeläbi populariseerida meie spordiala. Võistluse korraldamisel ja raja valikul oleme alati lähtunud eelkõige osalejate heaolust ja turvalisusest.

Kui oled valmis osalema 6. mail toimuval Balto Kevadkarikal, siis ei pea Sa midagi tegema. Kui see kuupäev ei sobi, siis tühistame osaluse ning kanname osalustasu Sinu kontole tagasi. Osalemisest loobumisest palume teavitada meid e-kirja teel info@baltosport.ee

 

Ühtlasi pikendasime ka võistlusele esimese hinnaga registreerimist 22.aprillini.

Vabandame ebameeldivuste pärast!

Rajaolukord 7.aprill 2018: