• 26. Aug 2018

EDC finaaletapp Ebaveres 16. septembril

EDC finaaletapp Ebaveres 16. septembril

EDC finaaletapp Ebaveres 16. septembril 1024 438 Erik

Estonian Dryland Cupi kaks etappi on üsna kiiresti möödunud ning jäänud on vaid finaaletapp Ebaveres, kus 16. septembril võtame kokku selleaastase EDC.

Suurem kuumaperiood on nüüdseks läbi saanud ning koertega saab taas trenni teha, mistõttu ootab Ebaveres 4.7 kilomeetrine kurviline ja mägine võistlusrada, mida on päevavalgeski põnev läbida.

Finaaletapile kohaselt autasustame hooaja parimaid ning mõtleme üheskoos, kuidas EDC-d järgmine aasta põnevamaks teha.

Ebavere etapile registreerimine on avatud Raceinfo keskkonnas veebilehel https://raceinfo.eu/reg/4. Soodsaim registreerimisvoor lõpeb 3. septembril.

Võistluspäeva alustame kell 9, kui rajad avatakse soojenduseks. 11:00 algab numbrite väljastamine ning 12:00 toimub avamistseremoonia. Põhivõistluste stardid on alates 13.00-st.
Peale starte, orienteeruvalt kell 15.00 autasustame esmalt hooaja parimaid ning seejärel etapi parimaid. Pärast autasustamist saab magusa kõrval muljetada ning mõelda järgmise aasta EDC peale.

Jätkame ka treeningraja startidega. Kõik, kes pigem ei soovi võistelda, kuid naudivad koos neljajalgse sõbraga sportimist, oleme loonud eraldi stardigrupi, mille stardid toimuvad võistlusklasside lähetest eraldi. Treeningraja eraldistardiintervallid on tunduvalt pikemad ning samuti ei toimu ajalist järjestust. Kogu sportimismõnu, välja arvatud võistlusmoment ja järjestus, jääb.

Võistlust korraldab Spordicom MTÜ. Koostööpartnerid on Royal Canin, Baltosport, Kennel Sookriimud, Keila koerasõprade klubi Ipson ning Be Racedog.

Võistluse koduleht: edc.ee