• 8. Jul 2018

Eesti esimene öine võistlus Viljandis 18. augustil

Eesti esimene öine võistlus Viljandis 18. augustil

Eesti esimene öine võistlus Viljandis 18. augustil 1024 379 Erik

Eesti esimese veokoeraspordi võistlussarja avaetapp on edukalt lõppenud ning pilgud on nüüd suunatud uudse ööetapi suunas. Estonian Dryland Cupi järgmine etapp toimub 18. augusti ööl Viljandimaal, võistelda saab pimedas metsas, kus raja pingutamapanev osa seisneb just pimeduses, kuivõrd tehniliselt on rada kerge.

Järgmisele etapile registreerimine on avatud Raceinfo keskkonnas veebilehel https://raceinfo.eu/reg/3. Soovitatavalt tuleks registreeruda hiljemalt augustikuu alguseks.

Põhivõistluste stardid on alates 23.00-st, päikeseloojangust tunnike hiljem.

Lastele on loodud lühem ning valgusrikkam jooksurada, mille tasuta stardid on alates 20.30-st.

Jätkame ka treeningraja startidega. Kõik, kes pigem ei soovi võistelda, kuid naudivad koos neljajalgse sõbraga sportimist, oleme loonud eraldi stardigrupi, mille stardid toimuvad võistlusklasside lähetest eraldi. Treeningraja eraldistardiintervallid on tunduvalt pikemad ning samuti ei toimu ajalist järjestust. Kogu sportimismõnu, välja arvatud võistlusmoment ja järjestus, jääb. Treeningraja stardid antakse 22.00-st.

Viljandimaa öörada on 3.1 kilomeetrit pikk ning oluliste tõusudeta, kulgedes peamiselt metsa- ja kruusateedel. Rajal on üksikud järsemad kurvid, kuid tehnilised lõigud puuduvad.

Võistlust korraldab Spordicom MTÜ. Koostööpartnerid on Royal Canin, Baltosport, Kennel Sookriimud, Keila koerasõprade klubi Ipson ning Be Racedog.

Võistluse koduleht: edc.ee