• 24. Sep 2013

Ilus nädalavahetus koerte treenimiseks

Ilus nädalavahetus koerte treenimiseks

Ilus nädalavahetus koerte treenimiseks 150 150 Mariin

Sügis on võtnud välja värvipintslid ja need käiku lasknud. Jahedus, tuul ning vihmahood kinnitavad suve troonilt tõukamise ametlikkust! Nüüd on kätte jõudnud kelgukoerasportlaste hetk, on paras aeg treeninguteks.

Saime kokku Põlvamaal imeilusal Meenikunno maastikul, et koertele trenni teha ja kogemusi jagada. Tuldi kutsikatega kui ka juba kogenud veokoertega. Läbisime 9,3 km pikkuse raja. Igaüks omale jõukohaselt kas siis jalutades, joostes, jalgrattal, tõukerattal või käruga sõites, mille ette rakendatud hulk koeri.

Alaska malamuudid Barny ja Jessy. Kelgukoerte sügistreening vol2.

Õhtu saabudes siirduti RMK Praali metsamajja, kus sai pikniku pidada ning juttu ajada. Aigar avas shampuse ja kallas kõikidele kihisevat jooki, et tähistada Mariti sünnipäeva. Tiigi kaldal metsa ääres pandi küdema ka saun nii, et ööbima jääjad said enne magama minekut saunamõnusid nautida.

Praali metsamaja. Kelgukoerte sügistreening vol2.

Järgmisel päeval läbisid need, kes otsustasid kaheks päevaks jääda, sama treeningraja. Ilmaga vedas väga, sest niipea kui olime kodupoole teele asunud algas ka vihmasadu. Tänud kõigile kes sügistreeningust osa võtsid.

Terv.,
Helle

Vaata kõiki Mariini pilte sügistreenigust Baltospordi albumis
Loe muljeid sügistreeningust ka Aulise grööni koerte blogist

Leave a Reply