• 25. Mar 2015

Kevadine kelgukoeraspordi võistlusgraafik pakub mitmekesisust!

Kevadine kelgukoeraspordi võistlusgraafik pakub mitmekesisust!

Kevadine kelgukoeraspordi võistlusgraafik pakub mitmekesisust! 150 150 Mariin

Võistlushooaeg algab 11.aprill Lätis, kus lõunanaabrid korraldavad LejasTrezoru kauss 2015 nimelise võistluse algajatele. Osalejaid on oodatud ka naaberriikidest ehkki võistluse info on vaid lätikeelne. Registreerimis ankeet.

19.aprill on kõik koerakrossi harrastajad oodatud osa võtma traditsioonilisest Rannametsa koerte luitekrossist Pärnumaal, mida korraldavad MTÜ Minu Sõber ja MTÜ Pärnu Kahe Silla Klubi. Võistlusdistants on ligikaudu 5km pikkune.

Baltic Cup 2015 esimene etapp peetakse 25.-26.aprill Leedus. Regamised on avatud 5. ja 20.aprillini. Võistlusdistants ca 5km, laste koerakross 0,5km. Täpsem info võistluse korraldajate LFSS kodukal ; Reg ankeet.

Pärast Leedut saavad võistlejad suunduda Lätti, kus Racedog Latvia korraldab 2.mail kelgukoeraspordi lumeta alade võistluse Racedog Cup 2015, mis on ühtlasi ka IFSS maailmakarika etapp. Regamised on avatud 31.märtsini ja 24.aprillini. Võistlusdistants 4,3km, teatevõistlus 1,5km ja laste koerakross 0,7km. Reg.ankeet.

Kevadkuu viimane võistlus Baltic Cup II etapp korraldatakse 30.-31.mail Venemaal, St.Peterburis.

Suvi algab 6.juunil Kelgukoerte Klubi Baltosport suvepäeval Baltosummer 2015, mille raames toimub klubi liikmetevaheline teatevõistlus koerakrossis ja tõukerattasõidus.

Baltosport soovib kõikidele oma liikmetele edu algaval hooajal!

Baltosportlaste kevadtreeningud

Vaata terve hooaja kalendrit siit