• 4. Nov 2013

Meenutusi Keila krossijooksult

Meenutusi Keila krossijooksult

Meenutusi Keila krossijooksult 150 150 Mariin
Marit ja Barny, 27.10.2013Päev pärast Racedog Cup’i Lätis läksid kolm tubli Baltosportlast võistlema Keila Koerasõprade Klubi Ipson korraldatud krossijooksu võistlusele.
.
Keilasse jõudes oli parkla paksult autosid täis ja võistlusala kihas erinevat tõugu koertest ja nende omanikest. Baltospordi koerakrossi kolmik koosnes Maritist, Aigarist ja Lianest, kes kõik võistlesid oma kallite alaska malamuutidega. Keilasse oli tulnud ka meie klubi värskeim liige Alice ja siberi husky Nelle, kes võtsid osa mäkkejooksu võistlusest. Alice sai kätte oma uue Baltospordi jope ja t-särgi, mille ta koheselt ka endale selga pani 😉
.
Marit, Aigar ja Liane, Keila krossijooks 27.oktoober 2013Mõne aja pärast hakati välja hõikama krossijooksjaid, et nad võtaksid oma võistlusnumbrid ning hakkaksid aegsalt enne starti sooja tegema. Kõige esimesena startis Baltosportlastest Aigar, keskel Liane ning 17. numbri all Marit. 3km pikkune võistlusrada oli veidi porine ning libe, tuli olla ettevaatlik. Finishijoont ületades anti kõikidele võistlejatele spordijook ja kohuke. Autasustati meeste ja naiste kolme kiiremat, kuid unustatud ei olnud ka kõik teised tublid finisheerujad kellele anti võistlema tulemise eest kaasa nännikott ja mälestuseks puidust medal.
.
Baltosportlaste tulemused krossijooksus (DCM ja DCW):
Aigar Kuus ja Jessy – 6.koht
Marit Kuus ja Barny – 4.koht
Liane Lubi ja Sally – 10.koht
 
Võistluse tulemused: Keila krossijooks sügis 2013
.

Leave a Reply